Sara Errani: yksi Italian tenniksen johtajista

Sisällysluettelo:

Nuori italialainen tennispelaaja Sara Errani on yksi Italian naisten tenniksen johtajista. Valoisa, kaunis urheilija iloitsee menestyksestään kaksin- ja nelinpelissä, taistelee mestaruudesta savikentillä ja on uransa Grand Slam -turnauksen omistaja.

Sara Errani - tyttö Bolognasta

Pikku Sarah syntyi vuonna 1987 Bolognassa. Hänen äitinsä, apteekki, ja hänen isänsä, joka oli liiketoiminnassa, pääasiassa vihannesten myynti, eivät olleet missään tekemisissä tenniksen kanssa. He antoivat lapsille urheilua kehon yleisen kehityksen vuoksi, mikä tuskin viittaa siihen, että Sarah saavuttaisi niin huimaavan menestyksen. Hänen vanhempi veljensä Davide Errani on ammattijalkapalloilija.

Sara aloitti tenniksen pelaamisen 5-vuotiaana, myöhemmin hän muutti Italiasta Espanjaan, kuuluisaan Valencian tennisakatemiaan, jossa ennen pelasivat Anna Kournikova, Marat Safin, David Ferrero ja muut legendaariset tennispelaajat.

sara errani
sara errani

Sarah on toistuvasti myöntänyt toimittajille olevansa täysin onnellinen. Tämä säteilevä tyttö osaa nauttia kaikesta mitä tekee. Hän on suuri jalkapallofaniVapaa-ajallaan hän tykkää potkaista palloa. Kuten useimmat tennispelaajat, hän puhuu sujuvasti englantia. Sara Errani, jota esiintyy usein italialaisessa lehdistössä, on yleisön suosikki.

Uran alku

Hän teki WTA-debyyttinsä 16-vuotiaana, hän sai erikoiskutsun ja pääsi toiselle kierrokselle Palermon turnauksessa vuonna 2003. Sitä ennen hän onnistui nousemaan juniorilistalla 32. sijalle, Australian avointen neljännesfinaaliin junioreiden joukossa ja voittamaan ensimmäiset tittelinsä. Hän on osoittanut olevansa vahva ja itsepäinen vastustaja, mutta Palermossa tappion jälkeen kesti häneltä hieman enemmän aikaa tehdä iso lausunto itsestään.

errani sara tennis

Vuonna 2005 Sara Erranista tuli ensimmäisen ammattiturnauksen voittaja, pelaten eri tyttöjen kanssa parina, voitti kolme muuta titteliä. Ensimmäistä kertaa urallaan hän onnistui pääsemään maailman parhaan tennispelaajan Top 400 joukkoon. Seuraavana vuonna hän vahvisti saavutuksiaan varmistamalla mahdollisuuden osallistua WTA-sarjan turnauksen pääarvontaan. Toisessa saman sarjan turnauksessa hän pääsi puolivälieriin, mikä oli loistava tulos nuorelle urheilijalle. Hän on vakiinnuttanut asemansa Top 200:ssa sekä kaksinpelissä että nelinpelissä.

Vuodesta 2007 lähtien Sarah Errani on keskittynyt savikenttien pelaamiseen. Tämä johtaa menestykseen - luokitus alkaa kasvaa, ja vuotta myöhemmin urheilija kieltäytyy osallistumasta alemman ITF-sarjan peleihin, ja saman vuoden lopussa hänestä tuli maailman 42. maila.

Vuonna 2009 hän jonkin verrankerran pääsi finaaliin, mutta hävisi poikkeuksetta kokeneemmille urheilijoille. Samaan aikaan Errani kiinnostui nelinpelistä, vuonna 2011 hän onnistui jopa American Openin neljännesvälierissä.

Sinkkusaavutukset

Italialaisen tennispelaajan uran menestynein vuosi oli 2012, jolloin hän voitti useat WTA-sarjan suurturnaukset ja nousi lopulta maailman tenniksen eliittiin.

Hän voitti tittelit Acapulcossa (jota hän kutsui myöhemmin suosikkiturnauksensa), Palermossa, Budapestissa ja Barcelonassa. Lisäksi jo ensimmäisessä Grand Slam -turnauksessa, Australian Openissa, hän pääsi puolivälieriin. Lopulta hän onnistui voittamaan ottelut Top 10:n edustajien kanssa, ennen kuin hän oli poikkeuksetta huonompi kuin merkittävimmät kilpailijansa itsepintaisimmassa taistelussa. Vuoden tulosten mukaan Errani Sarah, jonka tennis oli läpi kauden erinomaista, pääsi ensimmäistä kertaa urallaan finaaliin WTA-mestaruuteen, johon osallistuvat vuoden lopun parhaat urheilijat. Mutta sielläkin Sarah pystyi todistamaan itsensä.

sara errani kuva

Seuraavana vuonna hän onnistui toistamaan menestyksensä Acapulcossa, mutta yleisesti ottaen hänen uransa oli laskussa. Grand Slam -turnauksissa Sarah ei onnistunut pääsemään toista kierrosta pidemmälle, eivätkä viimeiset kaudet tuoneet hänelle korkean profiilin voittoja ja merkittäviä kukistettuja kilpailijoita.

Vahvat voitot parikilpailussa

Sara Errania pidetään yhtenä WTA-sarjan turnausten kirkkaimmista tuplapelaajista. Hän voitti suurimman osan voitoistaan rinnakkainitalialainen tennispelaaja Roberta Vinci sekä muiden maanmiestensä kanssa, mukaan lukien tennismaailmassa kuuluisa Flavia Penneta.

sara errani tennisluokitus

Kaksi kertaa peräkkäin, parina Robertan kanssa, Sarahista tuli vuoden lopun paras tennispelaaja nelinpelissä. He saavuttivat päävoitot savikentillä, ja toistaiseksi tätä tandemia pidetään lähes voittamattomana savella. Yhdessä he voittivat kaikki 4 Grand Slam -turnausta eri vuosina.

Arviointi

Errani Saran korkein tennisluokitus kaksinpelissä ansaitsi vuonna 2012, jolloin hänestä tuli kuudes. Koko vuoden 2013 hän pysyi maailman 10 parhaan tennispelaajan joukossa ja sijoittui vuoden 7. sijalle.

Mutta nelinpelissä Sarah onnistui nousemaan huipulle kahdesti - hän sijoittui vuodet 2013 ja 2014 ensimmäiseksi, mikä vahvisti tittelinsä yhtenä maailman vahvimmista miehistä.