Tennispelaaja Kevin Anderson: elämäkerta ja urheiluura

Sisällysluettelo:

Anonim

Kevin Anderson on kuuluisa eteläafrikkalainen tennispelaaja. Urheiluuransa aikana hän onnistui voittamaan monia ammattikilpailuja, ja vuonna 2017 hänestä tuli Grand Slam -finalisti.

kevin anderson

Biografia

Kevin Anderson syntyi toukokuussa 1986 Johannesburgissa. Hän aloitti tenniksen pelaamisen 6-vuotiaana nuoremman veljensä Gregoryn kanssa.

Muutamaa vuotta myöhemmin Kevin muutti Yhdysv altoihin, missä hän ei vain pelannut tennistä paikallisten junioreiden kanssa, vaan sai myös koulutuksen. Valmistuttuaan Illinoisin yliopistosta Anderson valitsi uran ammattilaistennispelaajana.

Ensimmäiset askeleet tenniksessä

18-vuotiaana Kevin Anderson esiintyi ensimmäisen kerran Futures Series -turnauksessa Gaboronessa (Botswana). Ja debyytti oli aivan ilmiömäinen - eteläafrikkalainen tennispelaaja voitti tämän kilpailun.

Yhteensä tennispelaaja Kevin Anderson voitti futuurisarjassa kaksi turnausta ja pääsi finaaliin viidessä muussa. Hänellä on myös neljä kovaa kenttämestaruutta nelinpelissä.

Vuonna 2007 Kevin Anderson voitti Challengerin ensimmäistä kertaa. Syyskuussa häntuli paras New Orleansin kovilla pinnoilla.

Ensi vuoden alussa Anderson pääsi ensimmäistä kertaa Australian avointen Grand Slam -turnaukseen, jossa hän ei päässyt ensimmäisen kierroksen pidemmälle. Muutamaa kuukautta myöhemmin hän pääsi ATP-turnauksen finaaliin. Nämä menestykset auttoivat häntä pääsemään maailman 100 parhaan tennispelaajan joukkoon.

Pariarvostelussa Kevin eteni myös huomattavasti. Tätä helpotti useiden haastajien voitot. Ei missannut Andersonia ja Pekingin olympialaisia. 22-vuotias eteläafrikkalainen tennispelaaja saavutti kaksinpelin toiselle kierrokselle ja putosi nelinpelissä ensimmäisellä kierroksella.

Vuonna 2009 onni hymyili hyvin harvoin eteläafrikkalaiselle tennispelaajalle. Kaikissa arvostetuissa turnauksissa hän putosi ensimmäisellä kierroksella tai karsinnoissa. Ainoa lohdutus oli voitettu "Challenger" San Remossa (Italia). Ei ole yllättävää, että hän putosi vuoden lopussa 161 sijalle ATP-rankingissa.

kevin anderson tennis

Vuonna 2010 Kevin Andersonin suorituskyky parani huomattavasti. Hän voitti Button Rougen kovilla kentillä. US Openissa Anderson onnistui pääsemään kilpailun kolmannelle kierrokselle. Samassa vaiheessa hän lopetti ATP-turnauksen Torontossa.

Ensimmäiset voitot ammattiuralla

2011 oli käännekohta tennispelaajan uralla. Helmikuussa Kevin Andersonista tuli paras kotimaansa Johannesburgin kentillä ja hän voitti ensimmäistä kertaa ATP-turnauksen. Tämä vaikutti hänen nopeaan nousuun ATP-rankingissa. Lisäksi hän toistaa suorituksensa US Openissa viime vuonna jayltää myös puolivälieriin Miamissa. Anderson päätti kauden 32. sijalle maailman parhaiden tennispelaajien rankingissa.

Seuraava vuosi alkoi Kevinille hyvin. Australiassa hän saavutti kolmannen kierroksen ja toisti tämän saavutuksen Roland Garrosin kentillä. Hän voitti myös ATP-turnauksen Delray Beachissä (USA). Nämä tulokset pysyivät kuitenkin Andersonin parhaina sillä kaudella.

Tie maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen

2013 oli Kevinille luultavasti menestynein vuosi hänen urheiluuransa aikana. Aivan kauden alussa hän pääsi finaaliin Sydneyssä, jossa hän pääsi ensimmäistä kertaa Australian avointen neljänteen vaiheeseen. Huhtikuussa tennispelaajasta tulee finalisti Casablancassa (Marokko), ja heinäkuussa hän toistaa tuloksen Atlantassa (USA). Anderson suoriutui hyvin Roland Garrosissa, jossa hän saavutti neljännen vaiheen. Wimbledonin kentillä hän lensi ulos kolmannessa. Esityksensä ansiosta Kevin pääsi maailman 20 parhaan pelaajan joukkoon kauden lopussa.

Andersonin melko epätasaisen vuoden 2014 jälkeen hän sai jälleen tennisasiantuntijat puhumaan itsestään. Hänestä tulee Winston-Salemin (USA) ATP-turnauksen voittaja, ja sitten hän onnistui pääsemään US Openin puolivälieriin. Kevin Andersonin erinomainen tennistekniikka on nostanut hänet maailman rankingissa sijalle 12.

Kevin Anderson tennispelaaja

Vuonna 2017 Yhdysv altain kansalaisuuden saanut eteläafrikkalainen tennispelaaja pääsi finaaliin US Openissa, joka on yksi Grand Slam -turnauksista. Valitettavasti tässä Anderson hävisi RafaelilleNadal.